Bates Cargo-Pak GRAND 120x180

Bates Cargo-Pak GRAND 120x180

Bates Cargo-Pak GRAND 120x180
Bates Cargo-Pak GRAND 120x180 Bates Cargo-Pak GRAND 120x180
Марка: Bates Cargo-Pak
Код на продукта: 711280
Наличност: с поръчка

Брой торби в 1 кашон: 25

Въздушните възглавници GRAND са за многократна употреба със специално двупластово хартиено покритие и трипластово PE ексрудирано фолио и издържат на натоварване до 12 тона.
Прочети собеностите на торбите за леки натоварвания ТУК

Напомпване
Препоръчвамe Ви да използвате стандартния пистолет или този за бързо напомпване. Въздушната възглавница не трябва да влиза в контакт с остри предмети и трябва да се държат минимум на 5см от пода, за да се избегне контакт с вода или други течности. Посоченото тук време на помпене се основава на 3/4" маркуч и налягане от 4 бара (56 PSI). Максималното препоръчително въздушно налягане е 8 бара.

Работно налягане
Максималното препоръчително работно налягане е 0,25 бара (3,6 PSI). В сравнение с високото налягане, този вид дава диапазон на сигурност в зависимост от разстоянието. При промени в температурата, трябва да вземете под внимание следното:
• Ако след напомпване въздухът във въздушната възглавница стане значително по-студен, налягането във въздушната възглавница спада. С леко увеличаване на работно налягане по време на помпене е възможно да компенсирате това.
• Ако след напомпването въздухът във въздушната възглавница стане значително по-топъл, налягането във въздушната възглавница се увеличава. С леко намаляване на работно налягане по време на помпене е възможно да компенсирате това.
Преди да напълните възглавницата, трябва разбира се да проверите дали товара и опаковката ще издържат на избраното от вас работно налягане.

Изпускане
Въздушната възглавница се изпуска чрез натискане на бутона, който отваря клапата и позволява на въздушната възглавница трябва да се извади и навие (това е включено в посочените секунди за изпускане). При въздушните възглавници за многократна употреба е много важно да се затвори клапата след изпускането им - така клапанът е защитен от повреди и замърсяване.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Онлайн магазин
Bates Cargo-Pak © 2019