Bates Cargo-Pak MEDIUM 100x220

Bates Cargo-Pak MEDIUM 100x220

Bates Cargo-Pak MEDIUM 100x220
Bates Cargo-Pak MEDIUM 100x220
Марка: Bates Cargo-Pak
Код на продукта: 711190
Наличност: с поръчка

Брой торби в 1 кашон: 15

Време за пълнене:
46 секунди /нормално/
Време за изпускане: 35 секунди

Прочети собеностите на торбите за средни натоварвания ТУК

Напомпване
Препоръчвамe Ви да използвате стандартния пистолет или този за бързо напомпване. Въздушната възглавница не трябва да влиза в контакт с остри предмети и трябва да се държат минимум на 5см от пода, за да се избегне контакт с вода или други течности. Посоченото тук време на помпене се основава на 3/4" маркуч и налягане от 4 бара (56 PSI). Максималното препоръчително въздушно налягане е 8 бара.

Работно налягане
Максималното препоръчително работно налягане е 0,3 бара (4,3 PSI). В сравнение с високото налягане, този вид дава диапазон на сигурност в зависимост от разстоянието. При промени в температурата, трябва да вземете под внимание следното:
• Ако след напомпване въздухът във въздушната възглавница стане значително по-студен, налягането във въздушната възглавница спада. С леко увеличаване на работно налягане по време на помпене е възможно да компенсирате това.
• Ако след напомпването въздухът във въздушната възглавница стане значително по-топъл, налягането във въздушната възглавница се увеличава. С леко намаляване на работно налягане по време на помпене е възможно да компенсирате това.
Преди да напълните възглавницата, трябва разбира се да проверите дали товара и опаковката ще издържат на избраното от вас работно налягане.

Изпускане
Въздушната възглавница се изпуска чрез натискане на бутона, който отваря клапата и позволява на въздушната възглавница трябва да се извади и навие (това е включено в посочените секунди за изпускане). При въздушните възглавници за многократна употреба е много важно да се затвори клапата след изпускането им - така клапанът е защитен от повреди и замърсяване.

Издържливост
Максималната товароносимост зависи от големината на въздушната възглавница и разстоянието между товара. Таблицата по-долу показва натоварването, което различните размери въздушни възглавници от тип MEDIUM могат да издържат в една пролука, съответно на 10, 20 и 45 сантиметра.
Например, ако има пролука от 10 см и се използва възглавница с размери 100x220см, въздушната възглавница може да издържи натоварване от 23,5 тона.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Онлайн магазин
Bates Cargo-Pak © 2019