Bates Cargo-Pak FLEX 100x185

Bates Cargo-Pak FLEX 100x185

Bates Cargo-Pak FLEX 100x185
Bates Cargo-Pak FLEX 100x185
Марка: Bates Cargo-Pak
Код на продукта: 711570
Наличност: с поръчка

Брой торби в 1 кашон:
Размер: 100x185cm

Време за пълнене:
46 секунди

Въздушните възглавници Bates Cargo-Pak FLEX са за еднократна употреба със специално двупластово хартиено покритие и трипластово PE ексрудирано фолио и издържат на натоварване до 12 тона.
Прочети собеностите на торбите за средни натоварвания ТУК

Напомпване
За напомпването на FLEX препоръчваме да се използва Bates Flex Inflator. За да запоне надуването, дюзата трябва да бъде натиснато докрай в клапана.
Специфичното тук е, че вентилът може да се завърта на 360°, което го прави възможно въздушната възглавница да се надува от всички ъгли. Клапанът се затваря автоматично след надуването.
Въздушната възглавница не трябва да влиза в контакт с остри предмети и трябва да се държат минимум на 5см от пода, за да се избегне контакт с вода или други течности. Посоченото тук време на помпене се основава на 3/4" маркуч и налягане от 4 бара (56 PSI). Максималното препоръчително въздушно налягане е 6 бара.

Работно налягане
Максималното препоръчително работно налягане е 0,2 бара (2,9 PSI). В сравнение с високото налягане, този вид дава диапазон на сигурност в зависимост от разстоянието. При промени в температурата, трябва да вземете под внимание следното:
• Ако след напомпване въздухът във въздушната възглавница стане значително по-студен, налягането във въздушната възглавница спада. С леко увеличаване на работно налягане по време на помпене е възможно да компенсирате това.
• Ако след напомпването въздухът във въздушната възглавница стане значително по-топъл, налягането във въздушната възглавница се увеличава. С леко намаляване на работно налягане по време на помпене е възможно да компенсирате това.
Преди да напълните възглавницата, трябва разбира се да проверите дали товара и опаковката ще издържат на избраното от вас работно налягане.

Изпускане
Въздушната възглавница се изпуска чрез пробиването ѝ с остър предмет в един от ъглите, след което може да бъде отстранена веднага.

Издържливост
Максималната товароносимост зависи от големината на въздушната възглавница и разстоянието между товара. Таблицата по-долу показва натоварването, което различните размери въздушни възглавници от тип FLEX могат да издържат в една пролука, съответно на 10, 20 и 45 сантиметра.
Например, ако има пролука от 10 см и се използва възглавница с размери 100x220см, въздушната възглавница може да издържи натоварване от 12,6 тона.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Онлайн магазин
Bates Cargo-Pak © 2019